Contact

Matty Vroegop en Ed Schoonveld
info@soupshow.eu


SOUPSHOW is een platform voor lichtheid en zwaarte, openheid en heftigheid, woede en schoonheid, frustratie en communicatie, kracht en samenwerking, debat en contemplatie, wetenschap en esthetiek, smaak en geluid, kunst en politiek, gastvrijheid en toegankelijkheid, organisatie en zoete inval, overdenking en genieting, geroezemoes en gerinkel, applaus en stilte, analyse en liefde, en iedereen is welkom het te betreden. Laat uw zintuigen verrassen, schuif aan in deze restaurant installatie van Vroegop/Schoonveld.


Downloads

Flyer pdf


‘Moderne’ kunst promoot unieke schilderijen en sculpturen die moeten getuigen van de genialiteit van hun makers. Vroegop/Schoonveld zijn vanaf het begin van hun kunstenaarschap in opstand gekomen tegen dit ‘modernistische ideaal’ ( ………. ) ‘Kunstenaars maken niet per se alleen mooie verheffende voorwerpen, maar kunnen ook de condities van ons zintuiglijk, perceptief venster op de wereld blootleggen in installaties en performances. Het is te hopen dat de soep-eters, de bezoekers van SOUPSHOW, zich realiseren in welke verbanden zij zelf vaak tegen wil en dank opereren.’

(Uit: ‘Een winkel die het winkelen etaleert’ door Petran Kockelkoren – filosoof en emeritus hoogleraar Kunst & Technologie Universiteit Twente )